TV der bevæger dig

Utilfredsstillende resultat i AC Horsens

Omsætningen blev næsten halveret, og AC Horsens kom ud af sidste regnskabsår med et minus på 8,4 mio. kr. Det kaldes utilfredsstillende i en fondsbørsmeddelelse.

Steffen Kielstrup jubler på forsiden af årsrapporten. Men der er ikke så meget at juble over...

Hvis oprykningen til superligaen glipper, varsler bestyrelsesformand Ole Simonsen, at klubben må omstrukturere og fyre folk. '

- AC Horsens har i 2013 oplevet en sportslig nedtur med nedrykning fra Superligaen og efterfølgende halvår i Nordic Bet Ligaen, hedder det i årsrapporten. Dog er der stor tillid til, at vi nu har fundet det niveau, spillemæssigt og omkostningsmæssigt, der kræves for at fastholde positionen som fremtidigt Superligahold.

- Årets samlede omsætning blev på 35,3 mio. kr. mod 59,1 mio. kr. i 2012. Omsætnings-nedgangen skyldes primært faldende TV-indtægter grundet placering og nedrykning i foråret 2013 samt faldende sponsorindtægter, matchdayindtægter samt det faktum, at omsætningen i 2012 bar præg af sportslig succes i såvel turnering, pokal samt Europa League-deltagelse. Den samlede omsætning står dog ikke mål med omsætningsforventningen for 2013, noteres det.

Ledelsen tror stadig på oprykning. Sportsligt lægges også stor vægt på talentudviklingen.

- Den sportslige målsætning er ligeledes en fortsat udvikling af trænere og ungdomsspillere i konceptet "Den Gule Tråd".

Dette sker i tæt samarbejde med AC Horsens' 24 samarbejdsklubber i regionen; et koncept som er unikt i dansk fodbold, da det tager udgangspunkt i udvikling af trænere og spillere fra U5 til og med U19, hedder det i årsrapoporten.

AC Horsens holder generalforsamling i begyndelsen af april.

Mest sete på tvsyd.dk