Vild video: Fødselsdagstradition endte i flammer

Det var tæt på at ende helt galt, da en 25-årig fødselar fik kanel. Flammen fra en bordbombe satte ild til en sky af kanel rundt om fødselaren.

Mange steder i landet kan fødselarer se frem til at få en masse kanel ud over sig, når de fylder 25 år. Det var også det, der var på programmet for den 25-årige Nicolai Schack Andersen fra Horsens. Hans kanelbad endte dog som de færreste. 

Vennerne havde bundet hans hænder på ryggen, og de var klar til at give ham en masse kanel. De havde ikke begrænset sig til kanel i poser, de havde også bordbomber med kanel. Det var dem, der fik det hele til at ende i flammer. 

quote

Det var, som det normalt skulle være, men så fik den ene bordbombe fat i kanelskyen rundt om mig, og så gik det stærkt.

Nicolai Schack Andersen, studerende, Horsens. 

- Det var, som det normalt skulle være, men så fik den ene bordbombe fat i kanelskyen rundt om mig, og så gik det stærkt, siger Nicolai Schack Andersen til TV SYD.

Nicolai Schack Andersen slap heldigvis billigt. Han har fået nogle første- og andengradsforbrændinger på benene, og få hår er blevet svitset. Ilden fik ikke fat i hans tøj, da det var vådt.

- Jeg havde lige fået hældt vand ud over mig, så kanelen kunne klistre rigtig godt fast. Det var så heldigt, for det gjorde, at ilden ikke fik så godt fat i mig, siger Nicolai Schack Andersen.

Hans bror reagerede hurtigt, da han så flammerne. Han kastede sig hurtigt over Nicolai, der havde revet sig fri af de strips, han var bundet med.

- Jeg tænkte shit, og så når jeg ikke at tænke mere, før min bror ligger over mig. Bagefter håbede jeg bare, at der var en, der havde fået det på video.

Se her den video, der blev optaget: 

Episoden satte en dæmper for fødselsdagsfejringen. Der var stille ved middagsbordet efterfølgende, og Nicolai Schack Andersen brugte det meste af aftenen på badeværelset med benene under vand. Han har et godt råd til andre, der har planer om at give deres venner kanel.

- Hold bordbomberne ude af det her. Lad være med at tage det til det ekstreme.