Voldelige overfald i Horsens

To dramatiske begivenheder i Horsens - En mand blev angrebet med en motorsav, og en anden mand blev skudt i maven.

Det var en 33-årig mand fra Brædstrup, der natten til torsdag blev angrebet med en motorsav. Manden var en overgang i livsfare efter det blodige angreb, men læger havde i løbet af natten held til at redde mandens liv.

Hvem var det?

Den 33-årige er fortsat på intensiv afdeling på hospitalet, og politiet har endnu ikke talt med ham.  Af samme grund svæver det fortsat i det uvisse, hvem der gik til angreb på ham.

Kort før overfaldet befandt manden sig på Islandsvej i en virksomhed, hvor han besøgte en medarbejder. På et tidspunkt kort efter midnat gik den 33-årige udenfor bygningen, og så slog gerningsmanden angiveligt straks til.

Politiet har foreløbig intet bud på årsagen til det voldsomme angreb.

Til fest med pistol

En 24-årig mand blev sent onsdag aften skudt i maven af en gate-crasher i en lejlighed i Horsens, oplyser politiet.

Den 24-årige var til fest i lejligheden, da en ukendt mand pludselig dukkede op. Han blev lukket ind og deltog kortvarigt i festen. På et tidspunkt gik gate-crasheren så ud på toilettet, og da han vendte tilbage til festlighederne, var det med en pistol i hånden.

- Han skød den 24-årige i maven og løb fra stedet. Der var tilsyneladende ingen, der kendte ham, og det lykkedes ham at forsvinde sporløst, oplyser politiet.

Det 24-årige skudoffer er uden for livsfare.