Jesper spiller gratis for de ældre

32-årige Jesper Braae Madsen fra Kolding gør noget, som han mener, at det offentlige faktisk burde; give ældre på plejehjem gode oplevelser.

Fem gange i denne uge tager han derfor sin guitar med på et plejehjem og giver koncert. Private må træde til, når det offentlige ikke slår til, er tanken bag hans koncerter.
- Jeg er sikker på, at plejecentre gør, hvad de kan med de midler de har, men når der igen og igen bliver sparet fra politisk side, er jeg bange for, at det er flødeskumsting som koncerter, der ryger, siger musiker Jesper Braae Madsen.

Jesper Madsen har derfor at tage sagen i egen hånd og med hjælp fra OK Køkkenrenovering som sponsor er det blevet muligt at lave gratis koncerter på foreløbig ni ældrecentre, og er populært hos de ældre.

- Det er skønt. Det går lige i hjertet, lyder det fra Rosa Nielsen, der synger med på Jens Vejmand og Gem et lille smil til det bliver solskin.  

Jesper Madsen har spillet med nogle af landets mest kendte musikere som Søs Fenger og Erann DD – alligevel er det at spille for de ældre noget særligt.

- De er så taknemmelige og glade, når man kommer og spiller, og det giver også noget til mig, lyder det fra Jesper Braae Madsen, der oprindelig er fra Kolding, men nu flyttet til København for at leve af at spille musik.

 

 

I godt Selskab: Plejecenter i Lunderskov