TV der bevæger dig

45-årig mand truede sig til bus - og slap forbi sømmåtter på motorvejen

En busjagt fra Nørre Snede sluttede søndag aften brat på den sønderjyske motorvej ved Rødekro.

00:42

Bussen, der tilhører selskabet Umove, var tidligere på aftenen blevet stjålet fra busstationen i Nørre Snede i Midtjylland.

Bussen, der tilhører selskabet Umove, var tidligere på aftenen blevet stjålet fra busstationen i Nørre Snede i Midtjylland. Foto: LocalEyes

1 af 2

Dramaet begyndte, da en 45-årig mand truede chauffør og passagerer ud af en bus i Nørre Snede. Bussen, der tilhører selskabet Umove, holdt på  busstationen i Nørre Snede og var på sin rute på vej mod Vejle.

Politiet fik anmeldelsen om den stjålne bus kort efter klokken 19.30 søndag aften, da den 45-årige mand gik ind i bussen og med en foldekniv truede chaufføren og de to passagerer til at forlade den, inden han han satte sig bag rattet og kørte væk fra Nørre Snede.

 

Læs også Dramatisk bus-udflugt var et råb om hjælp til psykiske problemer

Hele tre politikredse blev derefter invo lveret i jagten på den stjålne bus.

KLIK og se mere tv på localeyes.dk

Først Midt- og Vestjyllands Politi, som Nørre Snede hører hjemme i. Efter kort tid blev den blå rutebil sporet til motorvej E45, hvor patruljer fra Sydøstjyllands Politi optog forfølgelsen, mens Syd- og Sønderjyllands Politi blev varslet om, at bussen var på vej mod syd.

Syd- og Sønderjyllands Politi sendte patruljer ud på den sønderjyske motorvej ved Rødekro, hvor vejen blev spærret, og der blev lagt sømmåtter ud.

Det lykkedes dog den 45-årige at få bussen forbi sømmåtterne, og bussen havde fortsat luft i alle fire hjul, da den blev fundet på Årslev Rasteplads, hvor den 45-årige også blev anholdt.

Sagesløse bilister punkterede på stribe

Derimod blev op mod 10 sageløse trafikanter på motorvejen ramt af punkteringer, da de passerede sømmåtten.

- Vi har registreret navnene på de berørte bilister,  og så må vi se, hvem der skal betale for reparationerne, siger vagtchef Søren Strægaard, Syd- og Sønderjyllands Politi, mandag morgen til TV SYD.

Den 45-årige blev i nat sendt tilbage til Midt- og Vestjyllands Politi, hvor der mandag skal tages stilling til, hvad der videre skal ske i sagen.