TV der bevæger dig

Glæde i Nr. Snede og Ejstrupholm: Landbetjenten er reddet

Der er glæde i Nr. Snede og Ejstrupholm. Byernes landbetjent er, som den eneste landbetjent i hele Midt- og Vestjyllands politi, reddet.

Landbetjent Viggo Nielsen i Nr. Snede bliver fra oktober den eneste landbetjent i hele Midt- og Vestjyllands Politi.

Landbetjent Viggo Nielsen fra Nr. Snede bliver den eneste landbetjent i hele Midt- og Vestjyllands Politi, der får lov til at blive på sin post.

De øvrige landbetjente i Vildbjerg, Tarm, Hvide Sande og Videbæk forsvinder, og nærpolitistationen i Brande lukker også. Det sker fra oktober.

De to byer, Nr. Snede og Ejstrupholm, har kæmpet for at bevare funktionen som landbetjent i deres område - og det er de to byers lokalråd glade for.

- Vi er yderst tilfredse med, at vi får lov at beholde vores landbetjent. Vi har ikke fået nogen forklaring på hvorfor - måske er det fordi vi har et fængsel i nærheden, som politiet også skal hjælpe i ny og næ, siger formanden for Nr. Snede lokalråd, Hans Jørgen Jensen, til TV SYD.

Glæden er så stor, at bevarelsen af landbetjenten fejres med "knippelsuppe" til alle næste lørdag formiddag ved Superbrugsen i Nr. Snede.

Landbetjent Viggo Nielsen glæder sig også over, at han kan fortsætte arbejdet i Nr. Snede og Ejstrupholm:

- Det er en god nyhed, som politidirektør Jens Kaasgaard gav mig. Jeg bliver snart 60 år - men jeg fortsætter som politimand til jeg falder af cyklen, siger han med smil og glæde  i stemmen til TV SYD.