Digital video- og SoMe-redaktør til TV SYD

På TV SYD har vi et erklæret mål om at blive bedre til at fortælle historier med levende billeder på vores digitale platforme. Nu har vi brug for en redaktør til at drive den udvikling, imens vores nuværende redaktør er på orlov. BEMÆRK: ANSØGNINGSFRISTEN ER UDLØBET

Fra 1. marts 2024 samler vi kræfterne i et team, der skal planlægge, producere og distribuere vores digitale videoindhold på tværs af både tvsyd.dk og sociale medier. Det gælder alt fra korte nyhedsvideoer og illustrative loops, der spiller sammen med tekst i artikler, til helstøbte videofortællinger i mobilvenlige formater.

Til at stå i spidsen for denne redaktion har vi brug for måske lige netop DIG. Vi søger en redaktør, som ikke bare er en stærk journalist og visuel formidler, men som vil være et fagligt fyrtårn, der samler folk omkring sig, deler ud af sin viden og viser vejen frem.

Vi forestiller os, at du har redaktørerfaring, ligesom du naturligvis er vant til at producere digital video og arbejde med sociale medier. Din opgave vil først og fremmest være at lede video- og SoMe-teamet på dagen og sikre samarbejdet med husets øvrige, dygtige redaktioner, så digital video og sociale platforme bliver tænkt ind fra starten i al vores journalistik.

Derudover kan du som redaktør og menneske formentlig sætte kryds ud for flere af følgende punkter:

  • Faglig dømme- og gennemslagskraft
  • Holdspiller med stærke samarbejdsevner
  • Lyst og evne til at lede og udvikle reportere og fotografer
  • Uhøjtidelig og ret smilende

På TV SYD får du 90 dedikerede og søde kolleger, som alle gør en dyd ud af at give de omkring 900.000 syd-, øst- og sønderjyder i vores dækningsområde journalistisk kvalitetsindhold på alle platforme. Du får stor indflydelse på din arbejdsdag, og som udgangspunkt vil du kunne planlægge dit arbejde til at ligge i dagtimerne på hverdage.