TV SYD søger en proceskonsulent

TV SYD står midt i en strategiproces, hvor vi så småt er ved at tage de første skridt imod en definition af strategiens kerne.
BEMÆRK: ANSØGNINGSFRISTEN ER UDLØBET

En ekstern udviklingskonsulent hjælper os med at komme i mål med strategien – og planen er, at vi før sommerferien har en ny vision, mission og værdier. Men vi savner en stærk og udviklingsorienteret proceskonsulent, der kan hjælpe os med at udfolde og implementere strategien i huset.

Den store opgave ligger altså fra sommerferien og frem. Så skal strategien implementeres i TV SYDs forskellige afdelinger, og en stor mængde beslutninger skal træffes. Derfor er det afgørende, at du kan omsætte strategien til handling gennem f.eks. strategiske initiativer, mustwin battles og roadmap. Vi har brug for, at du udfordrer os og er med til at sikre, at der ikke er blinde vinkler eller konsekvensbeslutninger, som vi helt glemmer at træffe.

Vi forventer, at du med en fuld værktøjskasse har styr på procesdesign, facilitering og Power Point. Du skal ligeledes have en forståelse for strategi, og har du erfaring med strategiprocesser, er det en stor fordel.

Vi har allerede en skarp projektkoordinator tilknyttet i huset, som vil kunne assistere dig i planlægningen. Men vi mangler én, der kan være bindeled mellem udviklingskonsulenten og projektkoordinatoren. Strategiprocessen involverer både medarbejdere og brugere, hvorfor der er behov for en kommunikationsindsats, både løbende internt og til slut eksternt, når vi søsætter strategien ved årsskiftet.

Du kommer til et mediehus med ca. 100 medarbejdere, heraf 80 fastansatte – hovedsageligt journalister og fotografer. Vores hovedprodukt har altid været aftenens nyhedsudsendelse på tv kl. 19.30. Men mediebrugerne flytter sig i stigende grad væk fra tv og over på andre platforme, og det stiller fornyede krav til indholdstyper, genrer og formater. Samtidig er det efter 40 år tid til at undersøge, hvordan TV SYD fastholder sin stærke position i markedet.