Haderslev er klar til vikartjans som hjemsted for politiskole

Haderslev borgmester H.P. Geil, (V) er klar til at træde til med Haderslev som midlertidig hjemsted for en vestdansk politiskole til bygningerne i Vejle er klar i 2020.

Uddannelsen af flere politibetjente kan ikke vente til 2020, hvor en ny politiskole står færdig i Vejle. Regeringen skal inden udgangen af juni have udpeget en bygning i Vestdanmark, hvor der midlertidigt kan uddannes politibetjente fra 2018 til 2020. Sådan lyder kravet tirsdag fra Dansk Folkeparti og Socialdemokratiet.

quote

Haderslev Sygehus kan være klar 1. januar 2018 og fungere som midlertidig politiskole frem til bygningerne i Vejle er klar. Sygehuset opfylder politiets krav om en sikker placering.

 H.P. Geil, borgmester, (V), Haderslev

Derfor byder Haderslev Kommune sig endnu engang til i kampen om at få politielever til byen. Byens borgmester, H.P. Geil, (V) stiller derfor atter det nedlagte og nu tomme sygehus til rådighed.

- Haderslev Sygehus kan være klar 1. januar 2018 og fungere som midlertidig politiskole frem til bygningerne i Vejle er klar. Sygehuset opfylder politiets krave om en sikker placering, siger H.P. Geil til TV SYD.

Vejle, Kolding og Sønderborg har også bud klar på at kunne huse en midlertidig politiskole frem til 2020.