TV der bevæger dig

Politisk magasin: Se debatten om politiskolen

Mandag var der premiere på ”Politisk magasin” på TV SYDs Facebookside. Hver mandag kan du følge med - og skrive dine spørgsmål direkte under liven.

Det socialdemokratiske folketingsmedlem Benny Engelbrecht er gæst i premiereudgaven af Politisk magasin på TV SYDs Facebookside.

Hver mandag klokken 18.25 tager studievært Anders Køpke Christensen et aktuelt politisk emne op til debat med en af de lokale folketingspolitikere fra TV SYDs sendeområde.

Emnet i mandagens premiereprogram er placeringen og processen omkring den vestdanske politiskole. Sagen har taget halvandet år og har fortsat ikke fundet en afslutning.

Regeringen vil have en nybygget politiskole i Herning. Det er Socialdemokratiet og Dansk Folkeparti meget imod. De mener, at der skal bruges eksisterende bygninger.

Flere bygninger i TV SYDs område er med på listen. Blandt andet i Vejle og Sønderborg.

Gæsten i premiereprogrammet var socialdemokraten Benny Engelbrecht. Han gav sit bud på, hvorfor politiskolen bør ligge her i området, og hvor lang tid sagen kan fortsætte.

Hver mandag klokken 18.25 kan du selv deltage i og styre retningen på debatten. Klik ind på TV SYDs Facebookside og stil dine spørgsmål direkte i kommentarfeltet under livesendingen.