TV der bevæger dig

Trine Bramsen: Det er ubehøvlet og arrogant

Trine Bramsen (S) og Peter Kofod Poulsen (DF) retter en skarp kritik mod regeringen, fordi den endnu ikke har besluttet, hvor ny vestdansk politiskole skal ligge.

Trine Bramsen kalder regeringen arrogant og ubehøvlet.

En ny politiskole kommer til Vestdanmark  - på et tidspunkt. For snart et år siden blev det vedtaget, at der skal være en ny politiskole, men hvor er endnu ikke besluttet.

- Vi synes, det er en ubehøvlet og arrogant opførsel, siger Socialdemokraternes retsordfører, Trine Bramsen, efter at regeringen har udskudt at beslutte, hvor den kommende politiskole skal ligge.

00:17

Hør Trine Bramsen kalde regeringen arrogant og ubehøvlet.

Luk video

17. november 2015 blev det vedtaget, at der skal være en ny politiskole i Vestdanmark. Dengang gav man et halvt år til at beslutte, hvor den skal ligge, men den beslutning har justisminister Søren Pind (V) udskudt flere gange indtil nu. Og det er ikke kun Trine Bramsen, der er træt af at vente.

Peter Kofod Poulsen (DF), der er valgt i Haderslev, er heller ikke tilfreds. Han mener, at der akut er brug for mere politi i landet.

- Det er simpelthen ikke godt nok. Det er meget, meget dårlig stil af regeringen, at man ikke har taget handling på den her sag endnu, siger Peter Kofod Poulsen.

- Jeg synes også det er ærgerligt

Fra regeringen lyder det, at man mangler en anbefaling. Vi spurgte Carl Holst (V), Rødding og valgt i Esbjerg,, der sidder i retsudvalget.

Regeringen fik et halvt år, og nu står vi snart et år efter, og de har stadig ikke truffet nogen beslutning

Peter Kofod Poulsen, retsordfører, Dansk Folkeparti

Hvorfor får I ikke placeret den politiskole i en fart?

- Det gør vi ikke, fordi vi afventer politiets ledelse og Ejendomsstyrelsen, som kommer med en anbefaling af, hvilke muligheder, der er, siger Carl Holst (V).

Socialdemokraterne og Dansk Folkeparti kritiserer, at I ikke har taget en beslutning endnu - hvad siger du til det?

- Jeg synes også det er ærgerligt, at det trækker ud, men man kan jo ikke behandle noget politisk, når man ikke har fået en endelig indstilling.

00:36

Hør Carl Holst svare på kritikken

Luk video

 

Mest sete på tvsyd.dk