Knæk Cancer 2020: Hvem fortjener en buket blomster?

I forbindelse med Knæk Cancer i uge 43 uddeler TV SYD blomsterbuketter til fem syd- og sønderjyder, der har ydet en ekstra indsats for at støtte kræftramte. Men vi har brug for din hjælp.

Det kan måske være svært at sige tak til en god ven eller et familiemedlem, hvis de har støttet dig gennem et hårdt kræftforløb.

Men det vil TV SYD gerne hjælpe dig med.

I forbindelse med Knæk Cancer i uge 43 sætter TV SYD sammen med TV 2 og de andre TV 2-regioner fokus på kræft.

Derfor uddeler TV SYD fem flotte blomsterbuketter til fem personer i Syd- og Sønderjylland, der har ydet en ekstra indsats for at gøre livet lidt lettere for en kræftramt i en ellers svær tid.

Vi har brug for din hjælp til, hvem der skal have en tak i form af en buket blomster. Så send en mail til os, hvor du fortæller, hvem der fortjener en buket og hvorfor.

Så kan det være, det er dig, vi hjælper med at sige tak.

Sådan gør du

  • Send en mail til tak@tvsyd.dk senest 11. oktober, hvor du forklarer, hvem der skal have en tak og hvorfor.
  • I uge 42 tager TV SYD kontakt til dig, hvis vi går videre med din indstilling.

Hver dag op til det store Knæk Cancer-show på TV 2 den 24. oktober udgiver vi en video på TV SYDs platforme, hvor vi tager ud og overrækker en buket blomster. Bemærk, at videoerne muligvis også kan indgå i Knæk Cancer-showet på TV 2.

Vi gør opmærksom på, at behandlingen af oplysningerne i din indstilling sker i overensstemmelse med gældende regler for håndtering af persondata. Informationerne bliver slettet den 25. oktober.