Knæk Cancer-blomsten er på vej hjem

For knapt en uge siden sendte vi en Knæk Cancer-blomst afsted i der Syd- og Sønderjyske. Den skulle rundt til så mange som muligt i jagten på penge til kræftforskning. Nu er den på vej retur til København, hvor den måske inkasserer 10.000,- i returbonus.

En Knæk Cancer-blomst og et selfie. Det har den seneste uge været alt, der skulle til for at smide en femmer i den virtuelle indsamlingsbøsse i forbindelse med Knæk Cancer-kampagnen.

Hver TV 2-region har haft en blomst ude blandt seerne, og TV SYDs blomst har været særdeles produktiv. Lige nu ligger vi på en andenplads, og har samlet over 4.000,- ind til den gode sag.

Men nu er der mulighed for at få endnu flere penge i kassen. Sponsoren bag stafet-indsamlingen, Hyundai, har nemlig valgt at donere yderligere 10.000,-, hvis blomsten når tilbage til TV 2's studie i København inden det store Knæk Cancer-indsamlingsshow går i luften klokken 20 lørdag aften.

Og det ser ud som om TV SYDs blomst er godt på vej. I skrivende stund er den hastigt på vej over Fyn i retning mod hovedstaden.

Du kan se det interaktive kort med alle blomsterne, deres placering og hvor meget, de har samlet ind, ved at klikke her.

Husk at se med, når TV SYD sender fra Hotel Koldingfjord lørdag, hvor vi også vil samle ind til fordel for Knæk Cancer. Det foregår klokken 19.40 på TV SYD og TV SYD+.