TV der bevæger dig

Strikkedysten samlede ind til Knæk Cancer

Effekter fra Den store Strikkedyst blev solgt for 10.000 kr., som gik til Knæk Cancer. Indslaget var en del af arrangementet Kokke Knækker Cancer på Hotel Koldingfjord, som i alt indbragte over en million kroner.

03:10

Fra lørdagens arrangement på Hotel Koldingfjord: Fotograf Tais Tullin og vært Christina Hoffmann (Foto: Gert Blume) Foto: Gert Blume

Christina Hoffmann interviewer en af deltagerne. (Foto: Gert Blume) Foto: Gert Blume

1 af 3

Syv strikkede butterflys og syv lampeskærme blev solgt for 7000 kr., mens et par kjoler og en badedragt gav 3000 kr.

Der blev altså i alt samlet 10.000 kr ind til Kræftens Bekæmpelse fra "Den Store Strikkedyst".

Flere af deltagerne fra "Den Store Strikkedyst" har selv haft kræft tæt inde på livet, og de var derfor glade for at kunne bidrage til indsamlingen.

- Det var jo helt fantastisk. Tusind tak til alle der har budt, det er dejligt at kunne være med til at samle ind, sagde strikker Ulla Høi fra Sydals efter auktionen.

Det var ingen ringere end Alexa Bruun Rasmussen fra den kendte Bruun Rasmussens Kunstauktioner, der stod for auktionen, og hun havde aldrig haft strik på auktion før.

- Nej, men en gang skal jo også være den første. Det er et sjovt indslag, og de skal nok give et godt bidrag, sagde Alexa Bruun Rasmussen før auktionen fandt sted.

Optakten til auktionen blev vist i "Vi er der direkte" lørdag og selve auktionen af butterfly og lampeskærme blev vist på TV 2 i det 4 timer lange indsamlingsshow. Et par af deltagerne fra "Den Store Strikkedyst" fortalte også i de to udsendelser, hvordan de havde haft kræft inDe på livet.