TV der bevæger dig

15-årig indbrudstyv slap skidt fra rudeknusning i Netto

En kun 15-årig dreng slap natten til onsdag skidt fra at ville begå indbrud i Netto på Lindegade i Christiansfeld. Da han knuste en rude med en brosten, udløste han både tyverialarmen og en røgkanon.

00:40

15-årig slap ualmindelig skidt fra forsøg på indbrud hos Netto.

Kort før klokken 01 i nat smadrede den 15-årige dreng med en brosten denne rude til Netto i Lindegade i Christiansfeld. Foto: Christian Kallenbach, TV SYD

Christiansfeld har denne sommer været hårdt plaget af hærværk og tyverier. I nat knuste en kun 15-årig tyv en rude i byens Netto-butik. Foto: Claes Adel, TV SYD

1 af 3

Kort før klokken 01 i nat smadrede den 15-årige dreng med en brosten en rude til Netto i Lindegade i Christiansfeld. Hvad den unge tyv ikke havde forudset var, at både en hylende alarm og forretningens røgkanon gik i gang, så han tog forskrækket flugten til fods.

Et vidne havde også set rudeknusningen, så Sydøstjyllands Politi var allerede alarmeret og på vej.

Læs også Hærværk og indbrud plager fredelig by

- Vores patrulje fandt hurtigt en ung mand, der lignende vidnets beskrivelse af ham, luskende rundt i byen. Han blev anholdt og tilstod ved en afhøring, at han havde smadret ruden for at begå indbrud i Netto, oplyser vagtchef Mikkel Ross, Sydøstjyllands Politi, onsdag morgen til TV SYD.

Efter afhøring og tilståelsen blev den15-årige kørt tilbage til sit opholdssted. 

Christiansfeld har i sommerens løb være plaget af en række indbrud og hærværk begået af en gruppe helt unge i samme alder som nattens rudeknuser. 

Læs også Natteravnene på vingerne i Christiansfeld

Mest sete på tvsyd.dk