TV der bevæger dig

20-årig fra Kolding vinder tegnekonkurrence

20-årige Adam Francís Treichel fra Kolding vinder Kun med Kondom-tegnekonkurrence. Tegningen trykkes i Ekstra Bladet på onsdag i striben Og det var Danmark.

20-årige Adam Francís Treichels vindertegning.

Ekstra Bladets stribetegner Morten Ingemann har kåret den unge tegner. Han vinder samtidig et halvt års forbrug af jeans og en skirejse for 2 personer.

Smilet er stort hos Taegan Adam Treichel. Tidligere på efteråret deltog han i en tegnekonkurrence som et led i Sundhedsstyrelsens Kun med Kondom kampagne. Her kunne unge give deres bud på, hvordan en sexsygdom egentlig ser ud.

Begejstret dommer

Og Taegans tegning begejstrede dommeren Morten Ingemann:

- Jeg var ikke i tvivl da jeg så Adams tegning; en fin og beskrivende tegning i en alvorlig sags tjeneste. Tegningen står  rent grafisk fint og klart i sit budskab.  og der er ingen tvivl om, at Adam har et kunstnerisk talent.

Morten Ingemann har derfor besluttet at bruge Taegans tegning i sin kendte stribe ?Og det var Danmark?, og det vækker glæde hos den unge tegner:

- Det er helt fantastisk! Et par venner og jeg har et lille tegneatelier, så det er et stort klap på ryggen, at en kendt tegner som Morten Ingemann synes, at min tegning var den bedste af dem alle sammen og vil bruge den, siger Teagan, som synes det er fint, at Sundhedsstyrelsen laver mere utraditionelle tiltag for at sætte fokus på sikker sex.