TV der bevæger dig

23-årig mand fortsat i koma

Den 23-årige mand, der efter en bytur i Kolding torsdag nat blev overfaldet, ligger fortsat i koma på Odense Universitetshospital

00:25

1 af 2

Lægerne på Odense Universitetshospital har forsøgt at tage manden ud af respiratoren for at se, om han selv kunne trække vejret, men det kunne han ikke. Han er derfor igen lagt i kunstigt koma, oplyser politiet lørdag formiddag.

Den 23-årige koldingenser blev opsøgt af to personer på Akseltorv i det centrale Kolding torsdag nat. Her slog den ene den unge mand to gange i ansigtet, så han faldt til jorden. Den unge mand blev liggende livløs, og gerningsmændene flygtede derfra.

Offeret var sammen med sin kammerat, og han tilkaldte politiet klokken 05:39. Ambulancefolk fik hurtigt sendt den 23-årige til skadestuen.

- Da man får ham skannet, kan man se, at han har blødninger i hjernen, så han bliver straks overført til Odense Universitetshospital, siger vagtchef Frits Lund ved Sydøstjyllands Politi.

Den person, som slog den 23-årige, er mellem 18 og 25 år gammel, har sort slikhår og var iført en sort, langærmet skjorte. Gerningsmandens kammerat er mellem 18 og 20 år. Begge er af udenlandsk herkomst.

Mest sete på tvsyd.dk