23-årig stukket ned på åben gade - døde på sygehuset

En 23-årig mand blev kort efter midnat stukket ned på åben gade i Kolding. Få timer senere døde han på sygehuset. En formodet gerningsmand er anholdt.

Den 23-årige kom efter de foreløbige oplysninger omkring midnat i klammeri med en yngre mand i Hospitalsgade i Kolding - og det udviklede sig til, at den 23-årige blev stukket ned.

Offeret blev hårdt medtaget kørt til sygehuset i Kolding, hvor lægerne i første omgang fik genoplivet den 23-årige.

- Men efter et par timer døde manden på sygehuset af sine kvæstelser, siger vicepolitiinspektør Frede Nissen fra Sydøstjyllands Politi til TV SYD mandag morgen.

Politiet har mandag morgen ved 06-tiden fortsat mange uafklarede spørgsmål om sagens baggrund. Begge de involverede er fra Trekantområdet.

-Det er for tidligt at sige noget om baggrunden for deres opgør og om de indbyrdes relationer. Det ligger fast, at den 23-årige blev stukket ned med en spids genstand - men om det er en kniv, kan vi ikke sige endnu. Vi ved fra vidner, at to mænd lige efter midnat kom op at skændes i Hospitalsgade i Kolding, hvorefter den ene mand sank sammen, siger Frede Nissen til TV SYD. 

Manden, der stak, tog flugten til fods - men blev omkring ti minutter senere fundet liggende i en gade i nærheden, hvor han blev anholdt.

Den anholdte vil senere mandag blive fremstillet i et grundlovsforhør, når politiet har fået fastslået hans tilstand og afhørt ham.