TV der bevæger dig

26-årig kvinde er udenfor livsfare efter knivstik

En kvinde på 26 år er ikke længere i livsfare, efter at hun mandag ifølge politiet blev stukket med kniv og styrtede ned fra første sal i en ejendom i Kolding.

Politiet kom ind i sagen lidt efter klokken 18, fordi der var melding om, at en kvinde var styrtet ned fra første sal i en ejendom på Skovvejen. Foto: Localeyes.dk

En kvinde på 26 år er ikke længere i livsfare, efter at hun mandag blev stukket med kniv og styrtede ned fra første sal i en ejendom i Kolding.

Det oplyser efterforskningsleder Frede Nissen i Sydøstjyllands Politi tirsdag formiddag. Han siger, at kvindens tilstand er stabil.

Læs også Kvinde styrtet ned fra lejlighed efter knivstikkeri

I lejligheden, hvor hun ifølge politiets mistanke blev forsøgt dræbt, befandt sig også hendes barn på to år.

Politiet kom ind i sagen lidt efter klokken 18, fordi der var melding om, at en kvinde var styrtet ned fra første sal i en ejendom på Skovvejen.

- Vi efterforsker sagen som et forsøg på manddrab, siger Frede Nissen, der tirsdag ikke vil kommentere sagen yderligere.

Mandag aften blev tre mænd i lejligheden anholdt. Det er kvindens tidligere samlever på 37 år, hans bror på 29 samt en tredje mand på 26.

Tirsdag formiddag står det klart, at i hvert fald én af de anholdte vil blive fremstillet for en dommer i Retten i Kolding tirsdag eftermiddag.

Hvad der foregik i lejligheden, og om kvinden selv hoppede ud af lejligheden eller blev skubbet, ønsker efterforskningslederen ikke at udtale sig om.

Politiet oplyste mandag aften, at det lille barn er blevet overgivet til de sociale myndigheder.

Mest sete på tvsyd.dk