27-årig mand varetægtsfængslet for drabsforsøg i Kolding

En 27-årig mand er sigtet for drabsforsøg og bliver mandag stillet for en dommer i Kolding efter knivstik mod jævnaldrende mand.

En 31-årig mand blev søndag stukket med en kniv af en 27-årig mand under en uoverensstemmelse mellem de to på en adresse i Kolding.

Sydøstjyllands Politi anholdte efter episoden den 27-årige, som sigtes for drabsforsøg, oplyser vicepolitiinspektør Torben Simonsen.

Sigtes for drabsforsøg

Den sigtede blev mandag formiddag stillet for en dommer i et grundlovsforhør i Retten i Kolding. Her imødekom dommeren anklagerens ønske og varetægtsfængslede manden for drabsforsøg.

Fængslingen varer foreløbigt i fire uger, før der skal tages stilling til eventuelt fortsat fængsling.

Politiet oplyste mandag morgen, at den sigtede endnu ikke havde udtalt sig. Det er uvist, hvordan han forholder sig til sigtelsen.

Uoverensstemmelser 

Torben Simonsen, vicepolitiinspektør ved Sydøstjyllands Politi fortæller, at de to mænd har en uoverensstemmelse og skubber til hinanden under skænderiet, der har knivstik til følge. 

- Den ene trækker en kniv og stikker den anden to gange, siger han.

Den 31-årige mand er efterfølgende konstateret uden for livsfare. Politiet har ikke nærmere oplysninger om, hvad uenigheden mellem de to mænd bundede i.