TV der bevæger dig

29-årig stak jævnaldrende mand 31 gange

En 29-årig mand fra Kolding er blevet varetægtsfængslet i fire uger. Han er sigtet for at have forsøgt at dræbe en jævnaldrende mand ved at stikke ham mindst 31 gange med en kniv.

En 29-årig mand er varetægtsfængslet frem til 10. april. Han er sigtet for at have forsøgt at dræbe en jævnaldrende mand med knivstik her på Frederik 7. Vej i Kolding. Foto: Jacob Sejer Kristensen, TV SYD.

En 29-årig mand er tirsdag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Kolding. Politiet sigter ham for forsøg på manddrab, og Retten i Kolding besluttede at varetægtsfængsle den sigtede i fire uger, skriver JydskeVestkysten.

Ifølge sigtelsen forsøgte den 29-årige mand at dræbe den  27-årige mand i en lejlighed på Frederik 7. Vej i Kolding med mindst 31 knivstik. 

Læs også Politiet anholder formodet knivstikker

Den 27-årige er nu uden for livsfare.

Knivstikkeriet fandt sted klokken 4.25 natten til mandag i offerets lejlighed på Frederik 7 Vej i Kolding. Den sigtede blev anholdt af politiet mandag klokken 15.20.

Ifølge avisen oplyste den 29-åriges forsvarer i retten, at den sigtede erkender, at han har udøvet grov vold mod den sigtede, men han nægter, at hans hensigt var at dræbe. Retten i Kolding valgte at varetægtsfængsle den 29-årige gerningsmand frem til 10. april, hvor han også skal mentalundersøges. 

Læs også 27-årig stukket ned: Politiet efterlyser gerningsmand