TV der bevæger dig

30-årig nægter at have slået lille dreng ihjel

Den 30-årige mand, som sigtes for at have slået en dreng på halvandet år ihjel i Sommersted, blev fængslet i fire uger. Han nægter sig skyldig og kærede kendelsen.

Sommersted, hvor en halvandet år gammel dreng døde 6. februar.

Grundlovsforhøret, som foregik for lukkede døre i Retten i Sønderborg, blev en langvarig affære. Først ved 15-tiden kom kendelsen.

Den 30-årige nægter sig skyldig. Han kærede derfor fængslingen til Vestre Landsret.

Drengen døde på Rigshospitalet den 6.februar. Han blev i redningshelikopter fløjet til dertil med en lungebetændelse. Drengen døde på Rigshospitalet  omkring kl. 20 – og en obduktion viste, at han døde af indre blødninger og kvæstede organer.

Det fremgår af sigtelsen, som blev læst op i Retten i Sønderborg, da grundlovsforhøret begyndte kl. 10.30.

- Det er ikke mig, der har gjort det der. Det kunne jeg ikke finde på, sagde han ifølge Ekstra Bladet i retten, inden grundlovsforhøret fortsatte for lukkede døre.

Ifølge sigtelsen er volden sket et par timer før opringningen til alarmcentralen. Det foretog drengens mor ved 17-tiden.

Ud over den alvorlige drabssigtelse er den 30-årige også sigtet for to tilfælde af vold i 2016 mod den lille dreng. I det ene tilfælde pådrog drengen sig læsioner på sine kønsorganer og i ansigtet. I det andet tilfælde var der tale om en blodig rift i endetarmen.