34-årig mor erkender sig skyldig i drab på sin 6-årige søn

Seksårige Sohil blev knivdræbt af sin mor i marts sidste år. Den 34-årige mor har nu erkendt sig skyldig og er blevet dømt til anbringelse og efterfølgende udvisning af landet.

En 34-årig kvinde fra Kolding har erkendt sig skyldig i at have dræbt sin 6-årige søn den 13. marts sidste år. 

Ifølge kvinden var det stemmer i hendes hoved, der fik hende til at dræbe ham med en kniv.

Hun satte efterfølgende ild til sin lejlighed på Violvej i Kolding, hvor hun og drengen befandt sig, og er derfor dømt for både manddrab og brandstiftelse.

Den 34-årige kvinde, som har syrisk-kurdisk baggrund, indvilgede i at få læst sin egen tidligere afgivne forklaring til politirapporten op i sin helhed i dag i Retten i Kolding. 

Stemmer i hovedet

Den tiltalte har siden grundlovsforhøret i sagen siddet varetægtsfængslet i surrogat på retspykiatrisk afdeling i Middelfart og blev dømt til anbringelse uden længstetid, da hun formentlig er paranoid skizofren.

Det skriver Ekstra Bladet.

- Jeg havde tanker i hovedet. Tanker om at Sohils far ville voldtage ham og bagefter give ham til sine venner. Det var tankerne og stemmerne i mit hoved, der gjorde, at jeg dræbte ham, lød forklaringen fra den tiltalte.

Med en tilføjelse om at hun godt vidste, at hans far ikke ville gøre det i virkeligheden.

Gennem en flere år lang periode op til drabet havde der kørt en sag i Familieretshuset om delt forældremyndighed om den nu 6-årige afdøde Sohil mellem kvinden og hendes eksmand.