TV der bevæger dig

50 biler er raseret på fem døgn

Antallet af biler, der har fået knust ruder og udsat for indbrud de seneste fem døgn, er tirsdag højere end 50 i et område fra Kolding i syd til Vejle i nord.

00:16

- Det er frustrerende, siger Morten Egedal fra Vejle, da han opdager, at hans bil har fået knust ruden. Video: Michael Nielsen, TV SYD

Antallet af biler, der har fået knust ruder og udsat for indbrud de seneste fem døgn, er nu højere end 50 i et området fra Christiansfeld i syd til Vejle i nord. Foto: Michael Nielsen, TV SYD

1 af 2

Efter et lille døgns pause fra søndag eftermiddag har tyvene nu genoptaget deres hærgen, som i nat bl.a. gik ud over biler på samkørselspladserne på først Kokholm nær Scandic Hotel i Bramdrupdam og siden ved Danmarks Transportcenter DTC i det nordlige Vejle nær motorvejen. 

Læs også Rudeknuser-tyve fortsætter deres hærgen - og har bredt sig nordpå

Fra torsdag i sidste uge har politiet nu registreret flere end 50 tilfælde. Og siden begyndelsen af februar har politiet modtaget anmeldelser om indbrud i biler ved rudeknusninger.

- Det begyndte i Christiansfeld, og siden har vi også haft tilfælde i Vamdrup, inden det seneste døgn for alvor går  løs med de nu op mod 50 tilfælde på samkørselspladserne i Kolding Syd, Bramdrupdam og ved Vejle Nord (TDC). Vi har nu flere spor i form af en efterladt hammer og et vidneudsagn fra en vægter, som vi arbejder med, siger vicepolitiinspektør Finn Ellesgaard Nielsen, Sydøstjyllands Politi, tirsdag middag til TV SYD. 

Læs også 13 biler har fået knust ruder og er tømt for værdier