Alle foredrag med studievært på TV SYD er udsolgt

Journalist, forfatter og studievært, Claus Elgaard, giver i den kommende tid tre foredrag på TV SYD om sin karriere. Alt er udsolgt.

De sidste billetter til studievært Claus Elgaards tre foredrag ”Elgaard og bogen” er revet væk, og det store "Udsolgt"-skilt er hængt op.

66 seere til hver foredrag er solgt, og da der ikke kan være flere stole i studie 2 af hensyn til brandsikkerheden, er vi nødt til at stoppe for tilmelding.

De knap 200 heldige deltagere kommer til at opleve en Claus Elgaard, der blandt andet laver udsendelserne "Elgaards Terrasse", hvor en lang række kendte og markante sønderjyder fortæller om deres liv:

  • Håndboldspilleren, Lars Christiansen, fortalte om at gå ned med stress.
  • Den "Nattergale" Viggo Sommer fortalte om dødsangst.
  • Daniel Rye fortalte om at være gidsel hos Islamisk stat i 13 måneder.

Claus Elgaard fortæller desuden om sit eget liv, der har været voldsomt kaotisk og flere gange med tragisk udgang. Claus Elgaard skrev bogen "med livet som indsats" - en bog om studieværtens eget liv.

Det er en voldsom historie om alvorligt misbrug, en kæreste der døde i en meget ung alder, og et liv i en campingvogn uden lys, vand og varme samtidig med at han var studievært på store udsendelser som Tour De France, VM fodbold og nyhederne på TV2. Bogen, der er grundlang for foredragene, lå nummer ét på bestsellerlisten.

Claus Elgaard fortæller også om sine oplevelser og møder med de allerstørste stjerner i sportens verden. Og så fortæller han naturligvis også om "Elgaards Terrasse", og om hvordan man får kendte mennesker til at fortælle så private ting fra deres liv.

Claus besvarer gerne spørgsmål fra tilhørerne.

Det begynder kl. 19.00 og inklusive kaffepause og spørgsmål slutter aftenen omkring kl. 21.00.