TV der bevæger dig

Blogger: Debatten bliver drejet til noget helt andet

Tom Andkjær er træt af, at kritikere drejer debatten til noget, som den ikke handler om.

00:27

Debatten om god opførsel bliver drejet til noget helt andet, mener Tom Andkjær.

Debatten om god opførsel bliver drejet til noget helt andet, mener Tom Andkjær. Foto: Steen Bressendorf, TV 2

1 af 2

45-årige Tom Andkjær fra Kolding er på under to døgn blevet landskendt, efter han lagde en video på Facebook, hvori han skælder ud på fem drenge med indvandrerbaggrund.

Videoen er blevet vist over to millioner gange.

Det her handler om, at vi skal opføre os ordentligt. Det er der nogle, der ikke kan finde ud af – og det skal de have at vide.

Nogle kritikere mener, at Tom Andkjær med videoen prøver at iscenesætte sig selv. Det er Tom Andkjær, der selv er adoptivbarn fra Brasilien og derfor mørk i huden, helt uenig i.

- Det her handler om, at der er nogen i det her samfund, som kontinuerligt bliver ved med at opføre sig ukorrekt og skaber en rigtig dårlig stemning. Det skal alle vi andre lide under, og det vil jeg simpelthen ikke finde mig i, sagde Tom Andkjær i TV SYD klokken 19.30.

Han håber at opsangen til de fem ”snothvalpe” skaber debat.

- Nu bliver vi nødt til at diskutere det her, så de ikke endnu engang løber væk, og griner af os andre, bare fordi vi diskuterer, om jeg er medieliderlig eller selviscenesættende.

Bloggeren fra Kolding holder fast i, at han har ét klart budskab.

- Det her handler om, at vi skal opføre os ordentligt. Det er der nogle, der ikke kan finde ud af – og det skal de have at vide, uddyber Tom Andkjær.