TV der bevæger dig

Bogaktuel millionær: Tro på dig selv

Mangemillionær og medstifter af Just-Eat, Jesper Buch, skubber til de unge med ny bog. Man skal tro på sig selv og være parat til at gå hele vejen.

03:04

Medstifteren af Just-Eat, Jesper Buch, er aktuel med bogen Kick-ass - Fra Kælder Til Milliard.

1 af 2

Det hele startede i en kælder i Kolding, men i dag lever Jesper Buch liv i luksus i Marbella i Spanien.

I mellem tiden har Jesper Buch været med til at stifte Just-Eat, som er blevet en international kæmpesucces i milliardklassen.

Jesper Buch aktuel med bogen: Kick-ass - Fra Kælder Til Milliard, hvor hele historien bliver rullet ud ? fra dengang han 2000 i Oslo havde lyst til en pizza, men måtte lede forgæves efter et pizzeria på nettet, og derfor fødte ideen til det, der senere bliver Just-Eat, gennem utallige op- og nedture til han 10 år senere kunne sælge sin andel af selskabet som mangemillionær.

- BAM! Værdien blev sat til et trecifret millionbeløb! Det var så VILDT! En hurtig udregning resulterede i, at jeg ville få et tocifret millionbeløb ud i cool cash og stadig have en pæn procentdel af virksomheden. FED fornemmelse! Jeg tænkte bare: NU kommer pengene. Nu behøver jeg ikke være nervøs for noget som helst mere. De kan rende mig i røven. Jeg skal nok klare mig, fortæller Jesper Buch bl.a. i bogen.

Bogen er røget direkte ind som nr. 1 på Ibooks bestsellerliste og nr. 3 hos Arnold Busck, og er et led i Jesper Buchs arbejde med at skubbe nye iværksættere i gang.

- Unge mennesker vil klart kunne lære, at de skal tro på sig selv. Det er ikke nok at have en god idé. Man skal være parat til at gå all-in, siger Jesper Buch til TV SYD.

Jesper Buch er i dag investor i modeportalen Miinto, som han betegner som sit andet kapitel. Hvad det tredje kapitel bliver, ved han endnu ikke.

I nyhederne kl. 19.30 tager han os med tilbage til barndommens land i Vamdrup og Skanderup.