Børn laver zombie-film i vinterferien

Normalt forbinder vi vinterferien med hygge,men sådan er det ikke alle steder. I Kolding bruger en masse skolebørn deres vinterferie på at lave deres helt egen gyserfilm.

Børn, der i Kolding besøger Nicolai for Børn i vinterferien, kan være med til at lave en vaskeægte zombiefilm.

Folkene bag Den Internationale Gyserskole finder de klamme effekter frem, når de i vinterferien laver en filmproduktion med børn i alderen 6-12 år.

- Filmen er i kategorien ?tilladt for alle?, mere vil vi ikke røbe her, fortæller Kenneth Truelsen, der er filmens manuskriptforfatter og voksen-instruktør på sættet.

Filmproduktionen kører fra mandag til fredag i tidsrummet 10-15, og man kan komme og være med lige så meget, som man har tid og lyst til.

Alle medvirkende børn bliver nævnt i filmens rulletekster og får et diplom med hjem efter endt indsats.

En filmproduktion involverer rigtig mange forskellige opgaver, lige fra skuespil, sminke og stunts til kameraføring og rekvisitter,

og alle der har lyst til at være med, kan se frem til en helt fantastisk oplevelse, hvor vi får gyset frem i alle.

Når filmen er i kassen venter der et efterfølgende arbejde, hvor både lyd- og billedsiden redigeres professionelt hos Den Internationale Gyserskole.

Den færdige film får premiere i Nicolai Biografen den 27. februar til et særligt zombie-arrangement, hvor alle inviteres til at deltage.