Buschauffør endte som hverdagshelt

En buschauffør lod køreplan, tidsskema og passagerer passe sig selv, da et lille barn begyndte at bløde kraftigt fra hovedet. Han kørte resolut barn og mor til skadestuen.

En buschauffør i Kolding-området har opnået helte-status på Facebook efter, at han kørte en lille dreng direkte på sygehuset, da han begyndte at bløde kraftigt fra hovedet.

I søndags samlede den 69-årige buschauffør, Aage "Julle" Hansen, en mor op med sin barnevogn ved Kolding Storcenter. På vej mod Lunderskov begyndte det at bløde kraftigt fra den lille drengs hovedbund - og buschaufføren valgte herefter at lade busplan være busplan og sætte kursen mod skadestuen.

Blødningen kom fra en knop, drengen havde kradset af - og efter sygehusbesøget havde han det godt igen.

Buschauffør Aage "Julle" Hansen er efterfølgende blevet overdænget med ros - både fra firmaet Tidebus - og fra folk, der har skrevet til ham på hans facebook-side.

-Det er da dejligt, men næsten også for meget med al den opmærksomhed, siger Aage Hansen til TV SYD.

Han er nu blevet facebook-ven med moderen Pernille Dansbo.

- Jeg håber at få lov til at følge hendes lille barn til han bliver voksen. Børn er mit ét og alt, siger "Julle" til TV SYD.

Se Aage "Julle" Hansen forklare, hvad der præcist skete på busturen, hvor han kørte bussen mod skadestuen. (Varighed: 56)