TV der bevæger dig

Butikstyv ledte politiet til sine sammensvorne

En litauisk butikstyv blev hurtigt løsladt, efter at have fået en bøde. Og så førte han ellers politiet lige i armene på sine sammensvorne.

Foto: Colourbox

En litauisk butikstyv tænkte måske, at han var heldig, da han slap med en bøde efter at være blevet taget på fersk gerning i at stjæle fra et supermarked i Kolding. Det fortæller Syd- og Sønderjyllands Politi på Twitter.

Læs også Litauere afsløret i sommerhus fuld af tyvekoster: Nu har de fået deres dom

Men han havde næppe regnet med, at politiet ville følge efter ham, da han forlod politistationen. Han endte med at tage ud til et sommerhus i Hejls. Her slog politiet til og gennemsøgte sommerhuset. De fandt varer for omkring 100.000 kroner, og anholdt de fem litauiske mænd, der også befandt sig i huset.

Tirsdag d. 28. marts blev alle seks litauere fremstillet i grundlovsforhør og sigtet for tyveri fra supermarkeder for ca. 100.000 kr. To af mændene blev desuden sigtet for dokumentfalsk og overtrædelse af et tidligere  tildelt indrejseforbud. 

De seks mænd blev alle fængslet i foreløbig fire uger, da retten mente, der var risiko for, at de ville flygte eller forsøge at afstemme forklaringer og fjerne spor i sagen. 

 

 

 

Mest sete på tvsyd.dk