Design dit eget lysshow

I år kan man designe sit eget lysshow og se det folde sig ud til Kolding Light Festival.

Kolding Light Festival er på vej til at blive en event, som Kolding er kendt for. Det er tredje gang festivalen holdes, og i år bliver det med endnu flere lysinstallationer og masser af interaktive lysshows.

Et af de nye skud på stammen bliver området omkring Design City og åen, hvor flere oplevelser vil lyse op. I år tilføjes også flere interaktive installationer, hvor beskueren er med til at skabe værket.

- Vi har oplevet, at det ikke længere udelukkende er koldingenserne, men også gæster fra nær og fjern der besøger festivalen. Den udvikling vil vi skubbe til med flere installationer i år og de kommende år, siger festivallens direktør, Jesper Johansen.

Bag festivalen står selskabet Kolding Light Festival ApS, der er et non-profit foretagende og etableret af Erhvervsgruppen Kolding, der sammen med Kolding Kommune, Kolding Handelsråd og Turistforeningen har som mål, at skabe en årlig tilbagevendende begivenhed, der har tiltrækningskraft ud over kommunens grænser.

Festivalen skydes i gang torsdag d. 10. december kl. 17:00 og fortsætter frem til og med lørdag d. 12. december, men du kan allerede se det hjemme fra stuen. Programmet Naboer sender direkte fra lysfesten kl. 20 torsdag aften på TV SYD+.