Designskole, EUC og en særlig have får puljemidler af Trefor

Energikoncernen Trefor har nu besluttet, hvem der skal have del i Trefors værdipulje. Der er blandt andet en stor pose penge til Designskolen i Kolding.

Trefor har nu uddelt besluttet, hvem der skal modtage energikoncernens værdipuljemidler. For tredje år i træk har Trefor uddelt fem mio. kr. til en række innovative projekter i Trekantområdet og Region Syddanmark.

23 projekter, der alle er udvalgt af Trefors Advisory Board, får penge fra værdipuljen, og det enkelte projekt får mellem 20.000 og 615.000 kroner.

- Vi er glade for, at vi med midler fra Trefors værdipulje igen i år kan give nogle af de mange iværksættere og ildsjæle, der findes i vores region, et boost til at nå i mål med deres gode idéer, siger Knud Steen Larsen, der er adm. direktør i Trefor, i en pressemeddelelse.

Iblandt modtagerne af puljemidler i TV SYDs sendeområder er Designskolen i Kolding, EUC Lillebælt i Fredericia, Geografisk Have i Kolding og Sydjyllands Veterantog. Du kan se alle projekterne, som har modtaget støtte, her:

Læs mere om Trefors værdipuljemidler på Trefors hjemmeside.

Trefors værdipulje: