Dobbelt hjemmerøveri: En 90-årig kvinde også udsat for røveri og spærret inde i ni timer

Endnu et hjemmerøveri i Christiansfeld. En 90-årig kvinde er også udsat røveri og spærret inde i sit soveværelse i ni timer, indtil en nabo opdagede det.

En nabo opdagede søndag morgen, at hendes 90-årig nabo var spærret inde i sit soveværelse og havde været udsat for hjemmerøveri.

Fremgangsmåde var stort set identisk med den, som havde været brugt mod den 87-årige kvinde på Gammel Kongevej. 

Røveriet blev begået mod den 90-årige kvinde klokken 2.00 i nat, vintertid, hvor hun overraskede tre gerningsmænd i sit hjem. 

quote

Kvinden er også blevet holdet indespærret af tre udenlandsktalende personer og har fået stjålet et dankort med tilhørende pinkode. Mere ved vi endnu ikke.

Jesper Engelund, vagtchef, Sydøstjyllands Politi

Kvinden beskriver gerningsmændene som udlændinge og fortæller, at de talte gebrokkent dansk. Gerningsmændene låste den 90-årige kvinde inde i soveværelset, mens de frarøvede hende værdier i hjemmet.

Sydøstjyllands Politi fik anmeldelsen klokken cirka 11.00 søndag, hvor den 90-årige kvinde kort forinden var blevet fundet af en nabo, som hjalp hende ud af det aflåste soveværelse.

- Kvinden er også blevet holdet indespærret af tre udenlandsktalende personer og har fået stjålet et dankort med tilhørende pinkode. Mere ved vi endnu ikke, fortæller vagtchef, Jesper Engelund, Sydøstjyllands Politi til TV SYD.