TV der bevæger dig

Død efter kåd brydekamp

En 31-årig mand, der torsdag aften blev anholdt i fobindelse med en 25-årig mands død, blev sent fredag eftermiddag løsladt uden grundlovsforhør.

Det var på græsplænen her ved dette hus på Askøvænget i Drejens ved Kolding, at en 25-årig mand i aftes blev fundet død.

I en foreløbig skriftlig obduktionserklæring udelukker retsmedicinerne ikke, at han kan være død af noget andet end stump vold, siger politikommissær Jørgen Lykkebak fra Kolding Politi.

- På den baggrund har vi besluttet at løslade den anholdte, da vi på nuværende tidspunkt ikke kan retfærdiggøre at kræve ham fængslet, fortsætter han.

Vidneforklaringer peger også i retning af et tragisk dødsfald efter venskabelig brydekamp mellem to forårs-kåde mænd.

Ifølge de første obduktions-resultater er der ikke fundet ydre tegn på vold på den døde - den 31-årige blev ved sin anholdels sigtet for manddrab subsidiært for vold med døden til følge.

Den afdøde er en 25-årig mand, der blev fundet på en græsplæne torsdag aften kort før kl. 21.30.
- Han blev fundet liggende livløs, og en tilkaldt læge kunne konstatere, at han var død, siger politikommissær Jørgen Lykkebak.

Den 31-årige er en bekendt af den afdøde.

- Vidner har forklaret, at de to mænd var på besøg i huset på Askøvænget og på et tidspunkt var i venskabelig brydekamp udendørs i det gode vejr. Senere kom en fjerde person til og fandt den 25-årige livløs på græsplanen, oplyser politikommissær Jørgen Lykkebak.

Den 31-årige havde da forladt Askøvænget - og da politiet senere fik kontakt til ham, var hans forklaring noget usammenhængende, hvilket fik politiet til at tilbageholde ham.