TV der bevæger dig

Dramaet på de glatte veje er ved at være ovre

Dagen igennem har der været flere alvorlige ulykker på grund af det voldsomme snefald i især trekantområdet, men her til aften er der mere ro på ude på vejene.

Sønderjyske motorvej var spærret i timevis i nordgående retning ved Kolding Syd efter et stort uheld med 23 biler involveret. Foto: TV 2

Tirsdag omkring klokken 18.15 var der trafikprop i Vedelsgade i Vejle - men ellers ser den trafikale situation fornuftig ud tirsdag aften. Foto: Peter Elgaard, TV SYD

1 af 2

Det har været noget af et drama på de syd- og sønderjyske veje i dag. Især på motorvej E45 har der været knald på, og det har resulteret i flere glatføreuheld. Heldigvis kom ingen bilister alvorligt til skade.

Dramatikken begyndte kort før klokken 11på  motorvej E45 melklem Kolding og Vonsild, da snevejret for alvor tog fat. I alt 23 biler og lastbiler var involveret i et massesammenstød og seks bilister blev sendt på hospitalet. Ingen kom alvorligt til skade.

Flere mindre uheld prægede trafikken dagen igennem i trekantområdet og det gav et øget pres på midtbyen i Vejle og Kolding, hvor al trafik stod stille i flere timer.

Nu går det bedre

Men her først på aftenen ser det noget bedre ud på motorveje og landeveje oplyser både Sydøstjyllands Politi og Syd- og Sønderjyllands Politi.

- Der er stadig mindre uheld derude, men det er ikke så voldsomt som tidligere på dagen, siger vagtchef Klaus Hansen ved Sydøstjyllands Politi.

- Der er noget, der tyder på at saltvognene er kommet godt rundt og bilisterne har lært at køre ordentligt efter de har hørt om de mange uheld, siger han.

I Syd- og Sønderjyllands politikreds har vagtcheferne haft knap så travlt som kollegerne nordpå.

- Det har ikke været særligt voldsomt her hos os. Vi har kun oplevet enkelte mindre færdselsuheld, siger vagtchef Ivan Gohr Jensen.