Dramatisk semi-finale i vente

U19-håndboldkvinder møder Rusland efter sejren på 22-19 over Ungarn.

På fredag er der tv-transmission fra Trefor-Hallen i Kolding. TV 2 vil transmittere semi-finalen mellem de danske U19-håndboldkvinder og Rusland. De danske kvinder nåede semi-finalen efter en snæver sejr over Ungarn, og det lover godt for en nervepirrende kamp om en plads i finalen.

Afbrændere

Det ungarske hold havde i forvejen kvalificeret sig til at gå videre, men gav ikke de danske modstandere let spil. De danske kvinder gjorde det ikke lettere, fordi de brændte tre skud på mål og et enkelt straffe. Ungarn var foran i begyndelsen af første halvleg, men ved pausen stod den 11-10 til det danske hold.

I anden halvleg var der en dansk udvisning og flere dårlige afslutninger, men forsvaret fungerede godt, og resultatet blev altså 22-19 over Ungarn.

På fredag spiller de danske vinder mod Rusland. Kampen spilles i Kolding klokken 17:30.

To kvinder fra SønderjyskE er med på det danske landshold, nemlig Sophie Beck Andersen og Louise Aaskov. Desuden Annika Meyer fra Haderslev. Hun spiller til daglig for Oldenburg.