TV der bevæger dig

Dreng fundet nøgen og forslået ved legepark

En ung mand blev tidligt fredag fundet afklædt og forslået tæt ved Legeparken i Kolding. Politiet efterforsker sagen.

Det var på HC Petersensvej (nederst til højre i billedet) drengen ringede på en dør og blev fundet nøgen og forslået. Legeparken er den grønne park øverst i billedet. Foto: Google Maps

Sydøstjyllands politi efterforsker lige nu en sag fra Kolding, efter en 16-årig dreng blev fundet natten til fredag stærkt forslået.

Omkring midnat og igen senere natten til fredag modtog politiet anmeldelser om fest og støj i Legeparken i Kolding. Her kunne politiet konstatere, at der ganske rigtig var fest i et telt og mange unge mennesker. Patruljen bad de unge om at dæmpe sig, hvorefter de kørte igen.

Senere på natten – omkring klokken 04.30 ifølge politiet – ringer en 16-årig dreng på ved et hus på HC Petersensvej tæt ved legeparken. Drengen er forslået og næsten nøgen.

- Drengen er meget forslået, og han er fortsat på sygehuset. Vi er nu ved at efterforske, hvad der er sket, siger Verner Pedersen, leder af lokalpolitiet i Kolding, til TV SYD.

En 17-årig dreng, der var nede i Legeparken, blev fundet med blod på sig, og han blev tidligere fredag anholdt i sagen, men han er nu løsladt igen, oplyser lokalpolitiet. Politiet har undersøgt området, efter drengen blev fundet, og politiet har også afspærret Legeparken i Kolding fredag.

- Vi er et stykke med efterforskningen, og vi arbejder ud for nogle forskellige hypoteser. Sagen er dog blevet noget mere nuanceret end fra morgenstunden af, fortæller Verner Pedersen om efterforskningen.

Politiet har endnu ikke fundet den 16-åriges tøj.

Sydøstjyllands Politi hører gerne fra folk, der har oplysninger i sagen. Særligt er de interesserede i at høre fra nogle af de unge mennesker, som opholdte sig i legeparken natten mellem torsdag og fredag. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Mest sete på tvsyd.dk