TV der bevæger dig

Efterlyser vidner til slagsmål

Politiet i Kolding efterlyser vidner, som har hørt eller set et slagsmål mellem to yngre mænd i en have i Drejens. En 25-årig blev torsdag aften fundet livløs i haven på adressen Askøvænget.

Det var ved denne ejendom på Askøvænget i Drejens, at en 25-årig mand blev fundet død.

Politiet håber, at vidneudsagn kan afklare, om der ligger en forbrydelse bag - eller om dødsfaldet er et uheld.

Løsladt

En 31-årig mand blev anholdt efter, at den 25-årige var fundet livløs. Han blev sent fredag eftermiddag løsladt, men er stadig sigtet.
I en foreløbig skriftlig obduktionserklæring udelukker retsmedicinerne ikke, at den 25-årige kan være død af noget andet end stump vold, siger politikommissær Jørgen Lykkebak fra Kolding Politi.

- På den baggrund har vi besluttet at løslade den anholdte, da vi på nuværende tidspunkt ikke kan retfærdiggøre at kræve ham fængslet, fortsætter han.

Har nogen hørt noget?

Foreløbige vidneforklaringer peger også i retning af et tragisk dødsfald efter venskabelig brydekamp mellem to forårs-kåde mænd.

Politiet efterlyser nu vidner blandt naboerne til villavejen i Drejens. Det var godt vejr torsdag aften, så politiet håber, at nogen har opholdt sig udendørs og måske har hørt et eller andet mellem kl. 18 og 21.30.

Den 31-årige er en bekendt af den afdøde.Han blev ved sin anholdelse sigtet for manddrab eller for vold med døden til følge.