TV der bevæger dig

Eftersøgte guldsmederøvere er blevet anholdt

De to røvere, der i går blev efterlyst efter et røveri mod en guldsmed i Kolding, er fredag formiddag blevet anholdt, oplyser politiet.

Foto: Thor Hedegaard Larsen, TV SYD

I går begik tre rumænere røveri mod en guldsmed i Kolding. Efter en biljagt kørte de galt og stak af. Det lykkedes politiet at anholde den ene røver, men de to andre slap i første omgang væk. 

Efter en større eftersøgning, hvor Syd- og Sønderjyllands Politi samt Sydøstjyllands Politi har arbejdet sammen, er de to eftersøgte røvere nu i politiets varetægt. Anholdelsen skete på baggrund af en borgerhenvendelse.

- De to mænd kontakter en borger i Genner ved Aabenraa. De to mænd fortæller hende, at deres bil er gået i stykker og spørger derefter om vej til en bus. Kvinden bliver mistænksom, da hun ikke kan se nogen bil, så da de to mænd er gået kontakter hun politiet, siger Peter Balsgaard, vicepolitinspektør ved Sydøstjyllands Politi, til TV SYD.

Efter at have spurgt sig frem på Aabenraa Busstation, fandt politiet frem til de to røvere på banegården i Rødekro, hvor de ventede på toget. Der er tale om to rumænske mænd på 26 og 32 år. Anholdelsen forløb udramatisk, fortæller vicepolitiinspektøren.