EM udsolgt på finaledagen

EM i badminton i Kolding er udsolgt på finaledagen. Landsholdsspiller fra Vejen forsvarer sit europamesterskab på hjemmebane i Trekantområdet.

Hvis du endnu ikke har sikret dig billet til finalerne søndag ved EM i badminton, er det for sent. Alle 2500 billetter er udsolgt. Men det er endnu muligt at sikre sig adgang til alle de andre dage ved mesterskabet, som spilles i Sydbank Arena i Kolding.

- Vi har udsolgt søndag. Samtidig ser det rigtig godt ud fredag og lørdag. Alt i alt ser billetsalget faktisk rigtig godt ud, fortæller Jonas Kildegaard Rasmussen fra Badminton Danmark til TV SYD.

Sport Event Denmark, Kolding Kommune, Badminton Danmark og Trekantområdet er værter for mesterskaberne, der begynder i dag tirsdag og slutter søndag.

Eneste deltager fra det syd- og sønderjyske er 29-årige Mads Conrad-Petersen fra Vejen. Han er med i den danske trup på 24 spillere. Han er forsvarende europamester i herredouble og skal spille sammen med sin makker Mads Pieler Kolding. Mads Conrad-Petersen kommer oprindeligt fra Askov og har spillet alle sine ungdomsår i henholdsvis Vejen og Erritsø ved Fredericia.

Badminton Danmarks målsætning ved mesterskabet er at sikre sig 18 ud af de mulige 30 medaljepoint. En guldmedalje giver tre point, sølv giver to og bronze ét point. 

Links til mesterskabet: