TV der bevæger dig

Er der hul i asfalten? Sig det til kommunen

Kolding kommune indfører på linje med mange andre kommuner nu en app, så det er let at indberette eksempelvis et hul i vejen. Bare tag et foto.

Foto: Colourbox.

Tag et billede og indberet dermed et hul i asfalten, en hæk, der rager ind over fortovet eller en fyldt skraldespand. Sådan en app tilbyder Kolding kommune nu.

- Vores nye app har den store fordel, at den baserer sig på din aktuelle placering. Du behøver derfor ikke indtaste en adresse, som kan være vanskelig at lokalisere, hvis du står ude i naturen, på en sti eller en vej uden husnumre. Dernæst skal du vælge, hvilket problem det handler om, f.eks. 'hul i vejen'. Så tager du et billede, og trykker på 'Send praj', siger Martin Sejersgaard-Jacobsen, områdechef i By- og Udviklingsforvaltningen, som står bag den nye app.

Han forventer, at kommunens vej- og parkmedarbejdere får nemmere ved at vurdere omfanget af de indsendte praj uden nødvendigvis at være nødt til at besigtige problemet først. Fotoet vil i langt de fleste tilfælde være grundlag nok for en vurdering og en arbejdsgang er dermed sparet.

Se mere om appen på nedenstående link, hvor der også er mulighed for at downloade den.

Hent appen giv et praj her