TV der bevæger dig

Fængsel for at snyde fagforening

Den kvindelige bogholder hos 3F i Vamdrup bedrog for 637.689 kroner, og nu er hun dømt til et års fængsel og 200 timers samfundstjeneste.

JyskeVestkysten fulgte retsmødet i Kolding, hvor kvinden tilstod, at hun bedrog 3F gennem seks år. Ingen opdagede, hvad der foregik, før hun selv besluttede at gå til bekendelse.

Kvinden fortalte, at det tog hårdt på hende at gå rundt med dårlig samvittighed. Hun blev så fysisk og psykisk nedbrudt, at hun valgte at gå til politiet.

Huller efter skilsmisse

I seks år begik hun underslæb og data-bedrageri. Ingen i hendes familie eller på arbejdspladsen havde kendskab til eller haft mistanke om, hvad der foregik.

Pengene blev ikke brugt til luksus, men udelukkende til at dække de mange huller, som opstod i kvindens økonomi efter en skilsmisse. Fire pengeinstitutter ville ikke længer give kvinden kredit, og så begyndte hun at tage penge på arbejdspladsen.

Udover fængsel og samfundstjeneste skal kvinden også gå med til en alkohol-behandling på grund af et større misbrug. Hun modtog dommen.

Mest sete på tvsyd.dk