Store skader på lagerhal og flere busser efter voldsom brand

17 udrykningskøretøjer var med til at slukke en voldsom brand i Christiansfeld, hvor flere busser og en lagerhal brændte.

Artiklen er opdateret, efter TV SYD har talt med ejer af bussserne og lagerhallen. Branden er under kontrol.

I Christiansfeld er flere busser og en lagerhal gået op i flammer. Brandvæsnet blev tilkaldt lidt over klokken 10 onsdag formiddag og rykkede ud til Ravnhavevej, hvor Vejstruprød Busimport holder til.

- Ude på pladsen gik der ild i en af busserne, og så bredte det sig til den næste bus, der stod lige op ad hallen. Vi ved ikke, hvorfor der pludselig gik ild i bussen, siger Svend K. Pedersen, der er grundlægger af Vejstruprød Busimport

17 brandslukningskøretøjer og mandskab fra flere brandstationer var med til slukningsarbejdet. Ifølge indsatslederen ved TrekantBrand var der ild i fire til fem busser samt en lagerbygning.

- Der er rigtigt træls. Jeg er ked af det, men der er bare godt, at ingen kom til skade, siger Svend K. Pedersen. 

Vejstrup Budsimport blev grundlagt i 1980 i Christiansfeld, og sælger primært brugte busser. Siden har virksomheden vokset sig større og har afdelinger på Sjælland og i Polen og Makedonien. Fra afdelingen i Christiansfeld, servicerer de også busser og sælger reservedele.

- Hallen er helt ødelagt, og der stod mange ting derinde. Nu må vi se, hvor omfattende skaderne er,  siger Svend K. Pedersen og fortsætter:

- Det er godt, det bare er døde ting, og ingen kom til skade.

Branden kom under kontrol ved middagstid onsdag, oplyser Halfdan Kramer, vagtchef ved Sydøstjyllands Politi. Årsagen til braden skal nu undersøges.

Brand i flere busser og lagerbygning på Ravnhavevej i Christiansfeld.
Brand i flere busser og lagerbygning på Ravnhavevej i Christiansfeld.
Foto: presse-fotos.dk