TV der bevæger dig

Flyvende KIF-fløj: Vi lærte meget af pokalskuffelsen

KIF Kolding København fik lørdag revanche for pokalnederlaget til Skjern, der blev sendt hjem med en lussing.

Det er ikke mere end en uge siden, at KIF Kolding København noget overraskende tabte pokalsemifinalen til Skjern, men den nedtur fik den ambitiøse fusionsklub hurtigt taget revanche for.

Rollerne var nemlig byttet fuldstændig om lørdag eftermiddag, hvor koldingenserne hjemme i Brøndby vandt med hele 31-20 over et Skjern-mandskab, der ikke fik et ben til jorden.

- Det blev en rigtig god kamp for os, siger KIF Kolding Københavns topscorer i kampen, Simon Jensen.

- Vi har jo næsten lige spillet imod dem og tabt, og det var åbenbart os, der lærte mest af den kamp. Ud over at vi tørstede efter revanche, var vi opsatte på at rette de ting, der skulle gøres anderledes, og det må man sige, at vi lykkedes med, forklarer han.

Det lidt tunge KIF Kolding-mandskab er normalt ikke kendt for sin kontrastyrke, men lørdag eftermiddag var der fuld tempo i kontrastødene, så snart målmand Kasper Hvidt havde haft en af sine mange parader.

De "nemme" scoringer var medvirkende til at knække gæsterne, der ellers ankom med stor selvtillid.

- Netop kontraspillet var et af de særlige fokusområder, vi havde før kampen. Vi fik virkelig gang i kontrastødene, og for os fløjspillere var det jo en fin kamp at være med i, siger Simon Jensen, der lavede syv mål på otte forsøg.

KIF Kolding er nu klart i spidsen for slutspilspuljen med seks point. Nærmeste forfølger, Skjern, har to.

- Ja, det ser rigtig godt ud nu. Det var en god sejr, men vi skal holde koncentrationen i de næste kampe. Der er lang vej endnu, lyder det fra Simon Jensen.

KIF Kolding København skal i aktion igen på onsdag, hvor holdet møder Team Tvis Holstebro på udebane.

Mere sport