Fortrolige håndboldoplysninger lækket ved en fejl

Ved en fejl er fortrolige oplysninger om KIF Kolding København blevet lækket af Dansk Håndbold Forbund.

Sagen mellem Dansk Håndbold Forbund og KIF Kolding København tager nu en ny drejning. En bommert i DHF gør nu, at KIF Kolding Københavns fortrolige oplysninger ikke længere er hemmelige. Det skriver TV2 SPORT.

Da DHF fremlagde den oprindelige afgørelse om Carlos Ortega-sagen i et PDF-dokument, var flere tal streget ud med sort for at skjule Koldings økonomi fra offentligheden. Ved at kopiere dele af afgørelsen fra PDF-dokumentet over i et klassisk word-dokument forsvinder de sorte overstregninger dog fra dokumentet, og oplysningerne om Koldings økonomi er ikke længere hemmelige. De fortrolige oplysninger viser dele af håndboldklubbens regnskaber samt træner Carlos Ortegas månedsløn.

I DHF lægger de sig fladt ned og erkender, at forbundet har lavet en fejl.

- Det kan jeg love dig for, at jeg ikke var klar over. Det er jeg da rystet over, siger Frank Smith, leder af Klub- og Elitesektionen ved DHF, da TV 2 SPORT fremlægger ham oplysningerne.

- Når vi offentliggør de her ting, så vil vi på ingen måde udlevere ting, som vi betrægter som følsomme oplysninger. Grunden til, at vi har sløret tingene, er jo netop fordi det ikke skal ud, siger Frank Smith.

Sportschef i KIF Kolding København, Lasse Boesen, vil ikke kommentere på de tal, som er oplyst i dokumentet. Han henviser til, at den dialog er én, som klubbens økonomiske rådgivere står for.

Dokumentet er efterfølgende blevet fjernet fra hjemmesiden.