Frisørkunde: Nu er jeg glad

Det blev en dejlig dag for Elsebeth Ømand og de andre kunder i frisørsalonerne. Fra i dag, den 6. april, genåbnede de liberale erhverv.

Fire måneder med en kort-hårs-frisure. Det er for længe, hvis man spørger Elsebeth Ømand fra Kolding. 

Hun var heldig og fik en tid på den første genåbningsdag hos Anne Sofie Carlsen i Park Styling i Kolding.

- Jeg blev så glad, da jeg så, at jeg fik en SMS, hvor der stod, jeg havde en tid ved Anne Sofie. Men jeg holdt godt øje med coronatallene, for jeg var bange for, at de (myndighederne, red.) alligevel ville udskyde genåbningen.

Lene Madsen fik lidt mere styr på krøllerne. Hun har ikke været til frisør i syv måneder.

- Frisørerne har været savnet - ikke kun på grund af håret, siger Lene Madsen, der nyder at få en behandling af Claus Hansen.

Coronapas

I Klipoteket i Esbjerg har indehaver Mette Frikke på forhånd været noget bekymret over de nye krav om, at kunderne skulle have et coronapas med til frisøren.

- Det har været mega-positivt. Kunderne har bare selv vist det frem, så de bekymringer har jeg ikke haft grund til.

Travle teststeder

Simon Dahl Verner er testcenterchef ved Carelink i Esbjerg. Han opfordrer til, at de, der gerne vil have en kviktest, kommer uden for myldretiden - det vil sige sidst på dagen.

Må vi se et før og efter-billede af din coronafrisure? Inden du får klippet de trængte lokker af, så tag et billede, som du sender sammen med et billede af dig med en nyklippet frisure. 

Send til tvsyd@tvsyd.dk eller lige her.