TV der bevæger dig

Fuld mand amok

En beruset 26-årig mand var tirsdag aften indblandet i adskillige sager, der blandt andet handler om vold, tyveri og hærværk.

Ved 17.30-tiden gik manden rundt på motorvejen ved Bramdrupdam i nordgående retning. Blandt andet tog han sin skjorte af. To bilister stoppede for at tage manden med, men den 26-årige gik i stedet amok og sparkede på de to køretøjer. Det skriver kolding-netavis.dk.

Tog kvælertag

På et tidspunkt bliver han taget med af en tredje bilist. Ved rasteplads Skærup Øst blev han sat af og så gik han amok igen. 

Han overfaldt personalet i butikken hos Statoil og kastede rundt med tingene. En norsk kvinde blev truet, og den 26-årige tog kvælertag på hende. Og en ældre mand blev truet til at udlevere sine bilnøgler.
Politiet kom til stedet og fik anholdt manden.

Flere sigtelser

- Der venter flere sigtelser mod ham. Blandt andet har vi to voldssager, brugstyveri og flere tilfælde af hærværk. Vi undersøger om der kan komme flere sigtelser mod manden, siger vagtchef hos Sydøstjyllands Politi, Henrik Dam.

Den 26-årige mand, der er fra Viborg, blev kørt i detentionen i Vejle. I dag onsdag bliver han formentlig fremstillet i grundlovsforhør.