Fuldt hus til kvindernes aften i Bauhaus

Der er fuldt hus, når Bauhaus i Kolding i aften giver kvinder mulighed for at blive forvandlet til en feminin version af en "handyman".

Der er fuldt hus, når Bauhaus i Kolding i aften giver kvinder mulighed for at blive forvandlet til en kvindelig version af en "handyman" - både i haven og i snedkerværkstedet.

quote

Vi oplever, at stadig flere kvinder tager sagen i egen hånd, når der skal laves projekter i haven og på terrassen. De efterspørger tips og gode råd til gør det selv-projekterne.

Lars Dalsgaard, varehuschef, Bauhaus Kolding

I uge 37 og 38 holder byggefirmaet 'Women's Night' - og ja - der er faktisk en god grund til at Bauhaus inviterer netop kvinder indenfor.

Women’s Night arrangementerne er populære, og deltagerne har haft stor interesse i emnerne, der har dækket projekter i alle husets rum og uderum. Varehuschef Lars Dalsgaard har derfor store forventninger til det kommende arrangement.

- Vi oplever, at stadig flere kvinder tager sagen i egen hånd, når der skal laves projekter i haven og på terrassen. De efterspørger tips og gode råd til gør-det-selv-projekterne, siger Lars Dalsgaard.

Udeliv er aftenens tema

For at få skik på efterårshaven kan deltagerne eksempelvis lære, hvordan træer og buske beskæres optimalt, hvordan havens små gæster bydes velkomne, og hvordan man i det hele taget forbereder haven til vinterens dvale. Temaet ”Efterårsklar” lægger op til en masse viden om efterårets gør-det-selv-projekter:

- Mange af deltagerne har ideerne til at give uderummet en kærlig hånd i efteråret, men mangler måske den nødvendige viden eller inspiration til at komme i gang med projekterne. Til arrangementet kan man netop selv få de grønne fingre i sving, så den praktiske erfaring kommer helt ind på livet. Vores ønske er, at vi kan dele ud af så megen viden som muligt, siger Lars Dalsgaard.