TV der bevæger dig

Garvede Karen og unge Christian

Den erfarne politiker Karen Klint var på gågaden i Kolding for at være læremester for en ny kandidat. Christian Rabjerg Madsen stiller op i Kolding. 

02:16

Karen Klint og Christian Madsen deler roser ud på gå-gaden i Kolding.

1 af 2

De to delte roser ud på gågaden i Kolding. Det har været berigende, sagde unge Christian. Karen Klint har prøvet det, allerede før Christian blev født.

God dialog

Karen Klint har været folketingspolitiker siden 1998. Det står i skarp kontrast til Christian Rabjerg Madsen, der først blev valgt til kandidat sidste mandag. Fire dage før valget blev udskrevet.
 
Og der var da også roser fra den erfarne til den uerfarne.

- Det er godt, siger Karen Klint, at Christian Madsen er i stand til at få en kort samtale med de folk, han standser. Det er positivt, at alle aspekter af den socialdemokratiske politik kan diskuteres på tværs af generationerne med en ung kandidat.

- Mange tager blot rosen og siger tak, fortæller Christian Madsen, men der er også mange, der gerne vil have en kort politisk diskussion. 
 
Christian Madsen afløser Julie Rademacher, der forlader Folketinget. Hun vil hjem til Grønland, hvor hun skal arbejde for partiet Siumut.