TV der bevæger dig

Generalprøve på juleøl?

I aften bliver årets juleøl frigivet. Men allerede torsdag aften  var der tæt på fuldt hus i detentionen hos Sydøstjyllands Politi i Kolding. Så måske har der været tale om en generalprøve?

I aften frigives juleøllet. Men måske var der generalprøve i aftes? (Foto: Colourbox) Foto: Colourbox

- Vi ved fra tidligere, at det har været mulig at købe juleøl, før de er frigivet. Men vi ved ikke, om det er tilfældet i aftes, siger vagtchefen hos Sydøstjyllands Politi i Horsens.

Fuld lastbilchauffør

Den første, som endte i detentionen, kender nok ikke så meget til den danske tradition med juleøl. Det var nemlig en litauisk lastbilchauffør, som blev stoppet på motorvejen ved Fredericia. Chaufføren kørte slingrende og blev stoppet ved 20-30-tiden.

Han var synligt beruset - og fik lov at overnatte i detentionen, før han afhøres i dag.

Nattely i detention

Næste gæst kom en time senere fra værtshuset New York i Kolding. Her var tre venner kommet i klammeri - og en 27-årig mand fra Gentofte fik nattely i detentionen.

Kl. 1.45 var den gal på Hotel Propellen i Billund. en 34-årig udlænding truede en anden hotelgæst. Han endte også i detentionen.
Sidste gæst  kom fra Lanternen i Låsbygade kort før kl. 5. Her opførte en 34-årig mand sig voldeligt overfor en anden bargæst.